DEN ALTERNATIVE E-BOGHANDEL

REOL. BØRNEBEHANDLINGER INDEHOLDER UDGIVELSER SPECIELT MÅLRETTET BØRN MEN ANDRE UDGIVELSER KAN OGSÅ BRUGES TIL BØRN :-)

De 10 gode bud for opdragelse gennem vågenhypnose…

00073
kr0.00
På lager
1
Produkt detaljer

Kunne du tænke dig afgørende at KUNNE forandre dit BARN. - så VIRKNINGEN efterfølgende kommer indefra ?

Denne lyntavle er en forløber for den e-kursusbog vi udgiver senere i år omhandlende en del af hypnosen, som vi af mangel på bedre kalder for vågenhypnose.

Den kommende udgivelse lærer dig at påvirke og opdrage dine børn eller andre med elementer hentet fra vågenhypnosen.

En metode, hvor du med enkle midler i den daglige omgang med dit barn kan skabe afgørende forandringer ved hjælp af hypnotisk tale m.v.

Her i denne udgivelse kan du, som en slags forløber for e-kursusbogen, hente en tavle med de 10 bud for effektiv & udviklende opdragelse eller guidning..

På en enkel måde kan du ved hjælp af de 10 råd på tavlen plante en forandring i dit barn eller en anden, som du ønsker at udvikle positivt.

Tavlen her indeholder dog kun essensen af de 10 budskaber - men der er helt sikker elementer som du allerede nu, kan tage til dig i din daglige opdragelse.

Der er som sådan ikke egentlig rådgivning til tavlen her - men du er altid velkommen til at stille spørgsmål eller komme med kommentarer via vores e-mail på Den alternative E-boghandel.

Tavlen er kun udgivet i PDF format til direkte download. og er gratis.

Er du interesseret i vågenhypnose til børn - kan du også kigge på udgivelsen her: Sådan fremmer du virkningen af hypnose hos dit barn (alternativeboghandel.dk)
Gem dette produkt til senere

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere